Coaching

Elk traject is anders. Ik pas het coachingstraject aan op jouw situatie en doelen. Jouw behoeften zijn leidend.

Het begint altijd met een vrijblijvend intakegesprek. We gebruiken deze sessie om elkaar beter te leren kennen en jouw doel te verduidelijken. Als we allebei het gevoel hebben dat er een match is, gebruiken we ongeveer 4-7 sessies om aan jouw doel te werken. In onze sessies praten en werken we met verschillende praktische oefeningen om jou te helpen bewuster te worden, keuzes te maken en stappen te zetten. Dit gaat door op je werk of thuis met opdrachten. Ik coach met warmte en lichtheid. Dit betekent dat ik tijd maak voor reflectie en bezinning, maar ook voor humor en pragmatisme.

Ik maak gebruik van verschillende methodologieën en technieken, waaronder Voice Dialogue, DISC, MBTI, Transactionele Analyse, systemisch werk, NLP, Acceptance and Commitment Therapy en oplossingsgerichte coaching. In de praktijk en tijdens de sessies betekent dit voor jou dat ik verschillende oefeningen kan inzetten welke specifiek bij jouw behoeften en doel passen.

Ik coach in het Nederlands en Engels. De coaching sessies vinden plaats in mijn praktijk in Bussum (5 min. lopen van Naarden-Bussum station) of online. Het is soms ook mogelijk om op een andere plek af te spreken (bijvoorbeeld in Amsterdam). Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact met me opnemen.

Lisa heeft mij in vier sessies zoveel kennis én vaardigheden bijgebracht, welke ik niet alleen nu maar in de rest van mijn loopbaan zal kunnen blijven gebruiken. Ik ben onwijs blij dat ik bij Lisa ben geweest. Het is voor mij een essentiële ervaring geweest.

Lidewij

I found it helpful that each session we didn’t take too long to dwell on things already discussed, so by the end of the coaching trajectory there was a clear line of improvement.

Poppy